Uw nagels als visitekaartje

Nagelstudio Stijl begrijpt dat nagels uw visitekaartje zijn. Verzorging van handen en voeten is dan ook erg belangrijk. Wij staan bekend om onze professionele en hygiënische werkwijze, mede daarom kunnen wij het beste resultaat garanderen.

Nagelstudio Stijl werkt uitsluitend met gediplomeerde nagelstylistes en biedt u professionele nagelverzorging.

Het logo van Nagelstudio Stijl.

Wij bieden diverse behandelingen, zoals Gelcolor (handen en voeten), nagelversteviging, nagelverlenging, French manicure, cosmetische Spa voetverzorging in onze massage voetenstoel en Spa manicure. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van Gelcolor op de natuurlijke nagel. U kunt hierbij een keuze maken uit 180 kleuren.

Ook hebben we een gediplomeerd pedicure in dienst en zijn aangesloten bij de organisatie Provoet.

Behandelingen

  • Gelcolor handen:

Gelcolor wordt snel aangebracht door een nagelstyliste. Na het aanbrengen is de lak direct droog en blijft minimaal 3 weken perfect zitten.

  • Kunstnagels:

Met een kunstnagel bedoelen we veelal een nagelverlenging d.m.v. tips of sjablonen. Daarnaast gebruiken wij een verstevigende gel, deze kan transparant of huid tint zijn. Bij gelnagels brengen wij lak aan op de natuurlijke nagel. Deze wordt hard door het licht van een UV lamp. Vervolgens vijlen we de nagels in vorm. Gelnagels zijn transparant, flexibel en hebben een mooie glans.

  • Bruidsnagels O.P.I. Gelcolor Handen en/of Voeten:

Tijdens je trouwdag wil jij je op jou mooist voelen. Een schitterende jurk, een mooi kapsel en natuurlijk ook verzorgde handen en voeten. Wanneer iedereen de ring komt bewonderen, wil jij uiteraard de ring laten zien met mooie, nette nagels. En wanneer je ’s avonds met de voetjes van de vloer gaat, kan je natuurlijk teenslippers aan vanwege de nette nagels aan de tenen. Ook bieden wij de mogelijkheid om je voeten om te toveren naar bruidsnagels. Bij Nagelstudio Stijl is alles mogelijk! Het is aan te raden om ruim van tevoren een afspraak in te plannen. We gaan dan eerst samen bekijken wat uw wensen zijn voor deze speciale dag. De daadwerkelijke afspraak is het prettigst een dag voor aanvang van de bruiloft.

  • Manicure by O.P.I.:

Het geheim voor prachtige, jonger uitziende handen? Na je gezicht zijn je handen het meest zichtbare deel van je lichaam. Iedere dag staan deze bloot aan invloeden van buitenaf. Ook is het zo dat je handen jouw ware leeftijd tonen. Daarom is het van belang om ze regelmatig te verzorgen met intensief verzorgende producten. Op deze manier blijft de huid veel langer elastisch en zien je handen er langer fris en stralend uit. Daarnaast bieden wij een exclusieve manicure By OPI-lijn aan, waardoor jij jezelf kunt verwennen met een cosmetische manicurebehandeling. In combinatie met onze allerbeste anti-aging producten uit ons assortiment.

Contact

Geinteresseerd geraakt? Contact opnemen met Nagelstudio Stijl kan gemakkelijk via de website!