Schoonmaakbedrijf in Den Haag

schoonmaakbedrijf-denhaag-lnqAls schoonmaakbedrijf streven zij naar een hygiënische leefomgeving voor een ieder. Hierbij zien zij vuil niet als een probleem, maar juist als een kans om een bijdrage te leveren aan hun missie: alles wat vuil is, kan schoon worden gemaakt. Heeft u een huis of bedrijfspand in Den Haag dat grondig schoongemaakt dient te worden? LNQ, Schoonmaakbedrijf Den Haag, is uw schoonmaakpartner en biedt vele schoonmaakoplossingen. U Kunt LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij inschakelen voor zowel losse schoonmaakopdrachten als voor structurele schoonmaakwerkzaamheden. Graag gaan zij met u in gesprek om de werkzaamheden met u door te lichten.

Waarom kiezen voor LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij?

LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij beschikt over ruim tien jaar schoonmaakervaring in de B2B en B2C markt. Door hun ervaring kunnen zij de beste prijs/kwaliteit bieden, omdat zij zeer efficiënt te werk gaan. Daarnaast hebben zij voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden gestaan, waarbij zij ieder schoonmaakproject tot het gewenste resultaat hebben gebracht. Zoals eerder aangegeven staan zij voor het principe dat werkelijk waar alles schoongemaakt kan worden. Hierdoor kunnen zij een fijne leefomgeving creëren als schoonmaakbedrijf. Den Haag kent diverse schoonmaakbedrijven, maar bij LNQ kunt u ervan uit gaan dat zij mede dankzij hun ervaring alle schoonmaakwerkzaamheden op professionele wijze kunnen uitvoeren.

Dienstenaabod

LNQ biedt diverse schoonmaakdiensten aan zoals:

  • Verwijderen van mos
  • Verwijderen van graffiti
  • Het schoonmaken van delen van gevels
  • Daken- en gootreiniging

Tijdens het verwijderen van bijvoorbeeld mos en graffiti, gebruikt LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij professionele schoonmaakapparatuur, zodat optimaal resultaat behaald wordt. De muren van of huis of bedrijfspand in Den Haag zullen snel weer schitteren! Tevens is het mogelijk dat LNQ de daken en goten reinigt. Hierdoor worden eventuele verstoppingen verholpen. Heeft u een vraag over de overige diensten van LNQ? Contact opnemen kan gemakkelijk via de website!

Meer van Schoonmaakbedrijf Den Haag

Als schoonmaakbedrijf streven zij naar het creëren van een schone leefomgeving voor een ieder. Dit maken zij waar door de inzet van diverse diensten. Naast het verwijderen van mos en graffiti, het schoonmaken van geveldelen, daken en goten biedt LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij ook diensten aan zoals:

  • Zonnepanelenreiniging
  • Levering sanitaire producten
  • Tapijtreiniging
  • Keukenreiniging
  • Galerijenreiniging

Bent u geïnteresseerd in de diensten van LNQ ten behoeve van uw huis of pand in Den Haag? Neem contact op via telefoonnummer 0648189718 voor een kennismakingsgesprek of stuur een bericht via het contactformulier op de website. Wilt u direct een prijsopgave voor een bepaalde dienst? In dat geval is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vagen via de website. Samen bespreken zij graag de mogelijkheden!