Schildersbedrijf Den Haag

Een erkend schildersbedrijf uit Den Haag nodig voor het schilderen van de buitenzijde van uw pand? Schildersbedrijf De Groot is een erkend schildersbedrijf dat u alle schilderwerkzaamheden uit handen kan nemen en ook extra diensten voor u kan uitvoeren. Als erkend schildersbedrijf geven wij u garantie op uitgevoerde werkzaamheden en bent u zeker van service en kwaliteit. Wij komen graag vanuit ons vestigingsplaats Zoetermeer naar Den Haag en omgeving. Ons werkgebied beslaat de gehele provincie Zuid-Holland. Tijdens een bezoek bij u in Den Haag voor een persoonlijke kennismaking, informeren wij u graag over alle mogelijkheden. Wij informeren u vrijblijvend over tarieven en werkwijze en adviseren u onder meer over kleurstellingen en materiaalkeuze. Onze passende offerte is altijd vrijblijvend.

Diensten Schildersbedrijf De Groot

Wij zijn een allround schildersbedrijf en voeren alle voorkomende schilderwerkzaamheden uit. Zo schilderen wij de buitenzijde van uw pand en gebruiken wij kwaliteitsverf zodat u zeker kunt zijn van kwaliteit. Onze vak geschoolde schilders zorgen ervoor dat uw pand in Den Haag weer als nieuw is. Periodiek schilderen van de buitenzijde van een pand dient gemiddeld eens in de zeven jaar te gebeuren. U voorkomt hiermee schade aan het pand zelf en uw pand krijgt een veel betere uitstraling en behoudt daarmee zijn waarde. Ook voor binnen schilderwerk in Den Haag bent u bij Schildersbedrijf De Groot aan het goede adres. Wij sauzen muren, verven trappen en het trappengat, witten de plafonds en schilderen de kozijnen.

schildersbedrijf Den Haag

schildersbedrijf Den Haag

Extra diensten en klantenbestand

Het klantenbestand van Schildersbedrijf De Groot bestaat uit zowel particulieren en bedrijven als uit instellingen zoals Vve’s. Wij verzorgen grote projecten in de nieuwbouw maar onze service strekt zich ook uit over kleine (particuliere) opdrachten. Naast het voorkomende schilderwerk zijn wij gespecialiseerd in behangwerk en verrichten wij timmerwerk, lopen wij uw kozijnen na en kunnen wij ook alle spuittechnieken aanbieden. Neem gerust contact op met Schildersbedrijf De Groot voor meer informatie.